| ضيافت انديشه دانشجويي 90 |
|
|
|
| نوشته شده توسط حمید فلاح |
| سه شنبه, 10 خرداد 1390 ساعت 13:32 |
|
دوره هاي مختلف ضيافت انديشه در تابستان امسال با رويكردي متفاوت براي برگزيدگان دوره قبل برگزار مي شود . . . دوره هاي مختلف ضيافت انديشه تكميلي كه بصورت متمركز در تابستان امسال را در دو بخش نخبگان و فعالين دانشجويي - رسانه اي ويژه برگزيدگان ضيافت انديشه 89 برگزار خواهد شد. دوره ضيافت تكميلي ويژه منتخبين دانشجويي دفتر نهاد مي باشد كه فرم ثبت نام آن تنها از طريق دفتر نهاد دانشگاه و معاون فرهنگي دفتر يا مدير اجرايي تكميل و ارسال خواهد شد با توجه به اينكه برگزاري طرح ضيافت به دانشگاههاي كشور سپرده شده است 1- وليعصر رفسنجان : حجت السلام شاهمرادي با بيان اينكه طبق توافق به عمل آمده با رياست محترم دانشگاه دوره جديد ضيافت انديشه امسال در اين دانشگاه برگزار خواهد شد. 2- علوم پزشكي شيراز : 4- پيام نور اصفهان : اين خبر تكميل خواهد شد......
امسال ضیافت اندیشه ویژه فعالان فرهنگی در دو قسمت 1- رسانه های مکتوب ویژه خواهران 2-رسانه های مجازی ویژه برادران به مدت 12 تا 14 روز برای 2500 نفر در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد.
اطلاعیه شماره 1 ویژه دفاتر - آغار ثبت نام ضیافت اندیشه از 28 خرداد 1390 دفاتر نهاد می توانند از فردا 28 خرداد 1390 نسبت به تکمیل فرم سرپرست تیم های خود از طریق سایت ضیافت اقدام نمایند. « آغاز ثبت نام طرح ضيافت انديشه 90 »
« مختص دانشجويان دانشگاههای علوم پزشکی کل کشور »
دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان اقدام به اجرای دومين دوره طرح ضيافت انديشه نموده است
تاريخ اجرای طرح: و لازم به ذکر است اجرای طرح مشروط به حد نصاب رسيدن تعداد دانشجويان ثبت نام کننده می باشد و اولويت شرکت در طرح با دانشجويانی است که از نظر زمانی سريع تر مراحل ثبت نام را به اتمام رسانده باشند
بخش های کلی طرح : برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید. Comments (67)
![]()
soal
سلام
انتقاد
آخه اين چه وضعشه؟؟
...
سلام و درود بر شما من از دانشجویان منتخب طرح ضیافت در سال 89 بودم و همچنین مسئول کانون ادب و هنر و با توجه به اینکه ترم پایان تحصیلی من می باشد جهت ثبت نام و همکاری با شما اعلام همکاری می نمایم لطفا از طریق وبلاگ یا ایمیل یا تلفن نحوه ی ثبت نام در دوره تکمیلی رل به من اطلاع دهید حقیقتا مدت هاست که در حال تماس هستم ولی نتیجه ایی نگرفتم از شما بابت حسن نیت و همکاری کمال امتنان را دارم. و من الله توفیقا....
انتقاد
با عرض سلام
2147483647
slm.man mikham to tarhe ziyafat sherkat konam.to ro khoda yeki bege sabtenamesh chetore...har chi nega mikonam sabtenam nemibinam...khahesh mikonam
طرح ضيافت
من نتونستم در طرح ضيافت ثبت نام كنم چون دانشگاهمون اطلاع رساني نكرده بود حالا چكاربايد انجام بدم ايا مهلت ثبت نام تمديد ميشه
ثبت نام طرح ضیافت
میخواستم بدونم ثبت نام طرح ضیافت سال 1391 کی شروع میشه؟ |